Onze praktijk – Care Dental Ypenburg – Den haag
Uitstekende tandheelkundige zorg

Onze praktijk

Care Dental biedt professionele tandheelkundige zorg aan patiënten van alle leeftijden. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en het welzijn van de patiënt zijn voor ons heel belangrijk.
Care (zorg) staat bij ons dus letterlijk voorop, Dental (tandheelkunde) volgt daarna!

Filosofie

Wij werken vanuit de filosofie dat we niet alleen een tand of kies behandelen, maar een individu met persoonlijke wensen, onzekerheden en angsten. Daarom nemen we graag de tijd naar u te luisteren en met u mee te denken.

Missie

Wij, de tandartsen en medewerkers van tandartsenpraktijk Care Dental, hebben als doel onze patiënten te helpen om een gezond, mooi en functioneel gebit te verkrijgen en te behouden. Daarbij staan service en kwaliteit voorop.

Diensten

Behalve reguliere tandheelkundige zorg zoals controle, preventie en vullingen, kunt u bij ons ook terecht voor uitgebreide mondhygiëne, parodontologie (tandvleesbehandelingen), endodontologie (wortelkanaalbehandelingen), prothetische tandheelkunde (kronen, bruggen, frames of prothesen ter vervanging van aangetaste of verloren tanden of kiezen), implantologie en esthetische tandheelkunde (verfraaiing van de stand of kleur van uw tanden).
Onze behandelingen zijn altijd zoveel mogelijk gericht op behoud van uw eigen gebit.

Kinderen

Binnen onze praktijk hebben wij een apart gedeelte voor kindertandheelkunde. Daar doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw kinderen zich tijdens een bezoek vertrouwd en op hun gemak voelen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij staan een deel van onze praktijkinkomsten af aan relevante maatschappelijke projecten, zoals Artsen zonder Grenzen en Cliniclowns.